Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σαλωμη

Τρέχουν οι εξελίξεις στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Σαλώμη». Το βράδυ της Δευτέρας το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε ένα καθηλωτικό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και αγωνία. Απόψε στις 22:10 η συνέχεια...

Τι θα δούμε:

Σοκαρισμένη από την επίσκεψη του Θεόδωρου και της Κατερίνας για το προξενιό, η  Σαλώμη αναγκάζεται αργότερα να αποκαλύψει στην οικογένειά της ότι αυτή έχει αισθηματικό δεσμό με τον αδελφό του Θεόδωρου, τον Νέαρχο. Την επομένη μέρα η Σαλώμη θα συναντήσει τον Νέαρχο και θα του το πει. Ο Νέαρχος πέφτει από τα σύννεφα, καθώς δεν ήξερε απολύτως τίποτε για το προξενιό του αδελφού του.

Ο παντοπώλης Πανίκκος θα συναντηθεί τυχαία το βράδυ στο μπαράκι μαζί με τον Μενέλαο και τον Μάκη και ο Μενέλαος θα παρατηρήσει ξανά ότι κάποιο φοβερό μυστικό κρύβουν αυτοί οι δυο από το παρελθόν. Ένα μυστικό που μάλλον έχει να κάνει και με την εξαφάνιση του δεκαπεντάχρονου Σίμου Στυλιανού. Η Άννα αισθάνεται αδιαθεσία και ο Μάκης, νοσηλευτής το επάγγελμα, την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Εκεί, από τις εξετάσεις, η Άννα θα μάθει κάτι που έρχεται να αλλάξει για πάντα τη ζωή της και πρέπει να πάρει γι’ αυτό μια μεγάλη απόφαση.

Στο μεταξύ ο Αχεράς δέχεται τηλεφώνημα που του λέει ότι ο φρουρός του, ο Μανώλης, έχει απαχθεί και οι απαγωγείς ζητάνε λύτρα. Ζητούν μάλιστα από τον ίδιο να πάει να τους δώσει τα λεφτά.