Τηλεόραση Ραδιόφωνο
παντελης θαλασσινος

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συναυλία «Του ΄Ερωτα Παιδεμοί» στην Αγία Νάπα με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Παντελή Θαλασσινό, τον οποίο συνόδευε 8μελές Μουσικό Σχήμα και πλαισίωνε ερμηνευτικά η Κύπρια τραγουδίστρια Λίζα Θεοφάνους.

Της συναυλίας προηγήθηκε παράσταση από το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρύμβος», το οποίο παρουσίασε χορούς από τη Μικρά Ασία. Επίσης, στο χώρο στον οποίο διεξαγόταν η εκδήλωση πωλούνταν αναμνηστικά φλυτζάνια προς 5 ευρώ, για την οικονομική στήριξη της αποθεραπείας του μικρού ήρωα της ζωής Κυριάκου Σπάου, τα οποία είχαν γίνει ανάρπαστα σε λίγο χρονικό διάστημα μιας και ο κόσμος που κατέκλυσε το χερσαίο χώρο του Λιμανιού αγκάλιασε με ζέση  το κάλεσμα του Δήμου.

2

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Χρίστος Ζαννέττου αφού ευχαρίστησε τον κ. Παντελή Θαλασσινό και το Σχήμα του για την αξέχαστη βραδιά που χάρισε στο κοινό ανέφερε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικές εκδηλώσεις και ότι ο Πολιτισμός είναι πάντοτε στις προτεραιότητες του Δήμου.

Δεν παρέλειψε επίσης, ο κ. Ζαννέττου να ευχαριστήσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Δήμου για οικονομική στήριξη της  αποθεραπείας του μικρού ήρωα της ζωής Κυριάκου Σπάου, οι οποίοι όπως είπε έδειξαν εμπράκτως για ακόμη μία φορά τα φιλεύσπλαχνα αισθήματά τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο τους.