Τηλεόραση Ραδιόφωνο
snik

Σε γνωστό παραλιακό κλαμπ της Κατερίνης, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Snik, έπεσε άγριο ξύλο. Ειδικότερα, τα αίματα άναψαν ανάμεσα στη παρέα του τράπερ και κάποιους πελάτες που διασκέδαζαν σε διπλανό τραπέζι. 

Ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό, πλησίασε και η κατάσταση ξέφυγε. Το μαγαζί μετατράπηκε σε ρινγκ, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να είναι χωρισμένες σε δύο «στρατόπεδα». Η μία ήταν του Snik και η άλλη της παρέας των πελατών. Έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο Φοίβος Παπαδάκης από την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» συνομίλησε με μία νεαρή αυτόπτη μάρτυρα, η οποία σοκάρει με τη μαρτυρία της για όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Snik, τους συνεργάτες του και παρέα ανηλίκων. 

Συγκεκριμένα, η μάρτυρας δήλωσε: «Το περιστατικό έγινε γύρω στις 4.30. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε 5 λεπτά κι έχουν βγει πολλά σενάρια...ή ότι του είχαν πετάξει παγάκι, ή ότι κάποιος του είπε να τραγουδήσει τραγούδι του Light κι ένας μπράβος του Snik έφτυσε στα μούτρα αυτό το άτομο. Μετά αυτός πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι του μπράβου και έτσι κατέβηκε ο Snik και οι μπράβοι του κι άρχισαν να παίζουν μπουνιές.

Εγώ αυτό που είδα, ήταν όντως να φεύγει κάτι προς τη σκηνή, κατέβηκε ο Snik πρώτα κι άρχισε να παίζει κλωτσιές και μπουνιές με μία παρέα παιδιών γύρω στα 18-20 το πολύ. Μετά άρχισαν να φεύγουν καρέκλες από το πουθενά, κυρίως από την ομάδα του Snik. Ιδιαίτερα, ένας που βρισκόταν πάνω στη σκηνή έπαιρνε από τα τραπέζια μας τα μπουκάλια μας και τα πετούσε ανεξέλεγκτα προς το κοινό. Μία κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της. Ένας άλλος ήταν έξω λιπόθυμος.

Το σκηνικό συνεχίστηκε έξω, από όσα έμαθα. Έψαχναν για ένα ανήλικο 15-16 που είχε μία τρύπα στο κεφάλι από το μπουκάλι».