Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φοινικια καλοκαιρι ηλιος

Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες στο νησί μας. Την Τετάρτη η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας, αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια και στα νότια παράλια λίγο ταραγμένη.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που την Πέμπτη θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Κατά τις βραδινές ώρες ενδέχεται να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, κατά το τριήμερο, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.