Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μεγκαν χαρι

Έκπληκτοι έμειναν οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας βλέποντας σε νέες φωτογραφίες την Μέγκαν Μαρκλ με τα φυσικά σγουρά μαλλιά της.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Zoom στην οποία συμμετείχε η δούκισσα του Σάσεξ από το σπίτι της αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια και δείχνει την Μέγκαν Μαρκλ με τα φυσικά της μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ.

Επίσης, σε μια εμφάνιση – έκπληξη είναι μαζί της και ο μεγαλύτερος γιος της, ο 3χρονος Άρτσι καθώς και η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.

Φυσικά, πολλοί εντυπωσιάστηκαν από το φυσικό λουκ της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς το κοινό δεν την έχει ξαναδεί έτσι. Μπορεί εδώ και δύο χρόνια που εγκατέλειψε την βασιλική οικογένεια να ντύνεται πλέον πιο απλά και καθημερινά – φορώντας ακόμη και σορτς - ωστόσο, δεν είχαμε δει ποτέ την δούκισσα του Σάσεξ με τα σγουρά μαλλιά της.

Σύμφωνα με την χρήστη του Twitter που έκανε την ανάρτηση, ίσως να πρόκειται για μία βιντεοκλήση σχετικά με την πρώτη της σειρά podcast της, το Archetypes. Μάλιστα, όπως σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησης - η οποία διαγράφηκε καθώς, όπως σημειώνει και το αρχικό ποστ κατέβηκε - η μητέρα της μπορεί να είναι μαζί της για να τη βοηθά με τα παιδιά, όσο ο πρίγκιπας Χάρι λείπει σε ταξίδι στην Αφρική.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο, η εταιρεία παραγωγής του ζευγαριού, Archewell Audio, και το Spotify ανακοίνωσαν ότι το Archetypes θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι. Η Μέγκαν Μαρκλ θα φιλοξενήσει μια σειρά που θα «διερευνά τις ετικέτες που προσπαθούν να κρατήσουν τις γυναίκες πίσω». Σε «μη λογοκριμένες συζητήσεις», η δούκισσα θα μιλάει με ιστορικούς και ειδικούς για να αποκαλύψει την προέλευση αυτών των στερεοτύπων.