Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ταχυτητα

Χρηματικό πρόστιμο, βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας για 15 μέρες, επέβαλε την Τρίτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε άνδρα ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Κοφίνου με 196 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου, τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 196 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο».

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα ο άνδρας παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ το οποίο ο 33χρονος κατέβαλε άμεσα, 8 βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδηγού του για 15 μέρες, αρχίζοντας από αύριο 24 Αυγούστου.