Τηλεόραση Ραδιόφωνο
διαγωνισμός application

Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android και iOS, συμπληρώστε μια απλή ηλεκτρονική φόρμα με το όνομα και το email σας και διεκδικήστε μια τηλεόραση Samsung LED 65 ιντζών, 4Κ, Αξίας 919 ευρώ, από τα καταστήματα Public!

Η νέα εφαρμογή του ant1live για συσκευές Android και iOS φέρνει στα κινητά και τα τάμπλετ μια νέα διαδικτυακή εμπειρία ενημέωσης και ψυχαγωγίας .Όλες οι ειδήσεις, τα τελευταία γεγονότα από την Κύπρο και τον κόσμο, αθλητικά θέματα και οι αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές βρίσκονται μόλις λίγα... κλικ μακριά σας.

Κατεβάστε σήμερα εντελώς δωρεάν την εφαρμογή ant1live για κινητά και τάμπλετ Android ΕΔΩ και για iOS ΕΔΩ.

Αφού ανοίξετε την εφαρμογή θα λάβετε μία ειδοποίηση (notification)  η οποία θα περιέχει τον σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στην ηλεκτρονική φόρμα. Η ειδοποίηση ενδέχεται να μην έρθει αμέσως αλλά με λίγη καθυστέρηση. Αφού πατήσετε στην ειδοποίηση θα ανοίξει η ηλεκτρονική φόρμα στην οποία πρέπει να καταχωρίσετε το ονοματεπώνυμό και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και να πατήσετε το κουμπί Υποβολή (Submit). 

Αυτόματα θα μπείτε στην κλήρωση για την τηλεόραση Samsung LED 65 ιντζών, 4Κ ενώ το email σας θα μπει στη λίστα μας για το δωρεάν καθημερινό newsletter του ant1live με τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις και θέματα της ημέρας. Από το newsletter μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε.

Ποιος ξέρει, μπορεί να αποδειχθείτε ο μεγάλος τυχερός του φετινού καλοκαιριού και μαζί με την χρήσιμη εφαρμογή του ant1live να κερδίσετε και την τηλεόραση 65 ιντζών για να απολαύσετε τα προγράμματα του σταθμού μας και ό,τι άλλο σας αρέσει να παρακολουθείτε στην τηλεόραση!

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή για Android πατώντας ΕΔΩ και την εφαρμογή για iOS πατώντας ΕΔΩ.