Τηλεόραση Ραδιόφωνο
νάρκοτεστ

Γυναίκα ηλικίας 40 ετών φέρεται να οδηγούσε στο Παραλίμνι υπό την επήρεια αλκοόλης αφού είχε στον οργανισμό της ποσότητα εφτά φορές μεγαλύτερη του επιτρεπόμενου ορίου, ενώ φέρεται να εντοπίστηκε θετική και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «γύρω στη μία το μεσημέρι της Κυριακής 7 Αυγούστου, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 40χρονη, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, στην οδό Γιωρκή Παπαδόπουλου, στο Παραλίμνι. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης, με θετική ένδειξη».

Ακολούθως οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό όπου υπεβλήθη σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη τα 155μg%, αντί 22μg%, με αποτέλεσμα η 40χρονη συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Στη συνέχεια υποβλήθηκε και σε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ, με θετική ένδειξη και λήφθηκε δείγμα για να σταλεί για εργαστηριακή εξέταση νάρκοτεστ, αναφέρει η Αστυνομία.

Η 40χρονη κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.