Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μια φορα και εναν καιρο

Αντίστροφα για την πρεμιέρα της νέας κωμική σειράς του Λώρη Λοϊζίδη μετρούν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1. Η παραμυθένια σειρά «Μια φορά και έναν καιρό» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 21:15 και υπόσχεται να μας χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου!

Η ιστορία
Μια φορά και έναν καιρό, ένα «παλικάρι» παίρνει από ένα απόκοσμο πλάσμα την εντολή να μαζέψει παλιούς συμπολεμιστές με στόχο να πάνε σε ένα χωριό για να ξορκίσουν μια κατάρα και ταυτόχρονα να σταματήσουν μια αδικία που γίνεται χρόνια τώρα στη περιοχή. 

Εκεί συναντούν όχι αυτό ακριβώς που θα λέγαμε καθημερινούς χαρακτήρες αλλά πολύ παράξενες καταστάσεις και προσπαθούν να βοηθήσουν. Θα γνωρίσουν ξωτικά, νεράιδες, καλές και κακές μάγισσες... με κάποιους να είναι σύμμαχοι και άλλοι εχθροί...και όλοι όμως για πολύ γέλιο. Θα ζήσουμε σε μια άλλη εποχή... με άλλους ανθρώπους που η ζωή τους δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα... ή μπορεί και να έχει. 

Το trailer μόλις κυκλοφόρησε! Απολαύστε το πιο κάτω και πάρτε μία μικρή γεύση για τη νέα ιστορία του Λώρη Λοϊζίδη.

Πρωταγωνιστούν: Λώρης Λοϊζίδης, Λένια Σορόκου, Χριστόδουλος Μαρτάς, Σωκράτης Πάτσικας, Έρικά Μπίγιου, Μιχάλης Σοφοκλέους,  Πέννυ Φοινοίρη, Χρήστος Γρηγοριάδης, Στέλλα Φιλίππου, Μαρία Μαστρίδου, Ανδρέας Μακρής κ.α.

Σκηνοθεσία Θεοδόσης Οικονομίδης 
Παραγωγή: Antenna Productions.