Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Δήμος Λεμεσού Ιθάκη

Άλλα 480 τετραγωνικά μέτρα υποδομών παραχώρησε ο Δήμος Λεμεσού στο Σύνδεσμο στήριξης ατόμων με άνοια «ΙΘΑΚΗ» στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, διευρύνοντας με τον τρόπο αυτό των αριθμό των κοινωνικών προγραμμάτων που φιλοξενούν οι δημοτικές αρχές. 

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης 

Μεταξύ άλλων θα προχωρήσουμε πιο επισταμένα στην υλοποίηση του κοινού μας οράματος για δημιουργία μιας πόλης φιλικής προς άτομα με άνοια. Μιας πόλης στην οποία θα διευκολύνεται η ζωή των συνανθρώπων μας που υποφέρουν από άνοια, αλλά και των δικών τους προσώπων, και στην οποία θα νιώθουν την αγάπη και την συμπαράσταση όλης της κοινωνίας 

Η συμφωνία υπεγράφη το μεσημέρι στο δημοτικό μέγαρο και αφορά στην παραχώρηση κτηρίου στην οδό Φιλελλήνων που αποτελείται από τρεις αίθουσες, κουζίνα, τουαλέτες, καλυμμένη βεράντα και εξωτερική αυλή. 

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου «ΙΘΑΚΗ» Ισαμπέλλα Καραολή ανέφερε
 
Να συγχαρούμε το δήμο Λεμεσού διότι χάρη της κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας που τον χαρακτηρίζει έχει θέσει σε προτεραιότητα την στήριξη των διαφόρων προγραμμάτων των εθελοντικών οργανώσεων για ανακουφιστική φροντίδα των ευάλωτων συμπολιτών μας 

Η φιλοξενία της «ΙΘΑΚΗΣ» στις δημοτικές υποδομές, εντάσσεται στο πλαίσιο του τρίτου πυλώνα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Λεμεσού.