Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Άννα Αριστοτέλους

Το κατώφλι του ΤΑΕ Αρχηγείου πέρασε το πρωί η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους. Κλήθηκε να καταθέσει σχετικά με τη υπόθεση διαρροής στο τύπο απόρρητου email, που διερευνάται σε βάρος της. Η ίδια ωστόσο κατά την άφιξη της πέρασε στην αντεπίθεση αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της Αστυνομίας και της Νομικής Υπηρεσίας. 

Όπως δήλωσε η ίδια

Αντί να διαταχθεί έρευνα για τη διαρροή του μαρτυρικού υλικού που έχουμε παραδώσει στον ποινικό ανακριτή για την υπόθεση διαφθοράς και διαπλοκής ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας και το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας, διατάσσεται με τόσο ζήλο για ένα email που αφορούσε την ενεργοποίηση παράνομων παρακολουθήσεων. 

Η κα Αριστοτέλους έκανε παράλληλα λόγω για εκδικητική συμπεριφορά και μεθοδεύσεις για απομάκρυνση της από τη Διεύθυνση των Φυλακών, επειδή όπως υποστήριξε, προχώρησε σε καταγγελία εναντίον Ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομίας. 

Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική γιατί μπορεί και από το τίποτα να διαταχθεί και τρίτη έρευνα εναντίον μου στο διάστημα μιας εβδομάδας. Απώτερος στόχος είναι το φάγωμα μου γιατί τόλμησα να καταγγείλω μια υπόθεση διαφθοράς, τόλμησα να τα βάλω με το σύστημα 

Επίκεινται εξελίξεις

Η Διευθύντρια των Φυλακών προανήγγειλε εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα σε περίπτωση που η σε βάρος της πολεμική συνεχιστεί. 

Όλα στην ώρα τους και εάν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ενεργούσα με τον ακριβώς ίδιο τρόπο και ας είχα τις χειρότερες συνέπειες που βιώνω σήμερα και δεν είναι καθόλου ευχάριστες

Ερωτηθείσα σχετικά με τη νομοθεσία που ψηφίστηκε για την προστασία όσων καταγγέλλουν πράξεις διαφθοράς, η κυρία Αριστοτέλους απάντησε πως θα έπρεπε ήδη να είχε ενεργοποιηθεί.