Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μαλεκος παπαφιλιππου μαγειρες
Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, Γιώργος Δαμιανού, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, Αντιγόνη Παπαφιλίππου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΝΤ1, Στέλιος Μαλέκος.

Την πιο… νόστιμη συμφωνία υπέγραψαν ο ΑΝΤ1 και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου. Αποτέλεσμα της συμφωνίας είναι η αναβάθμιση της ενότητας «Η συνταγή της ημέρας» στο ant1live με πρωτότυπες και δοκιμασμένες συνταγές γραμμένες από τα μέλη του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου (ΣΑΚ).

Πολύ σύντομα το ant1live θα αρχίσει να προβάλλει τις συνταγές που ετοίμασαν ειδικά για τον ιστότοπο του ΑΝΤ1 επαγγελματίες μάγειρες. 

Πρόκειται για συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής οι οποίες θα καλύπτουν όλο το γευστικό φάσμα, και θα είναι γραμμένες με τρόπο απλό και κατανοητό από τον καθένα.

Τα μέλη του ΣΑΚ θα μας προτείνουν από την 1η Αυγούστου, αποκλειστικά από το ant1live ξεχωριστές συνταγές και γεύσεις από τη μεσογειακή διατροφή μέχρι την παραδοσιακή κυπριακή και ελληνική κουζίνα, την ευρωπαϊκή κουζίνα, εθνικές γεύσεις από όλες τις ηπείρους, πιάτα vegan ακόμη και ωμοφαγίας. 

Συνταγές που θα είναι κατάλληλες για εκτέλεση από τη μέση νοικοκυρά και όποιον αγαπά την μαγειρική και με υλικά που υπάρχουν στην κυπριακή αγορά. 

Τη συμφωνία υπέγραψαν ο  Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΝΤ1, Στέλιος Μαλέκος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, Γιώργος Δαμιανού.