Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ελευθερια τσουκκα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/07) από τη ζωή 26χρονη Ελευθερία Τσούκκα από το Αυγόρου μετά την πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η νεαρή, που είχε περάσει πολύ δύσκολα τα παιδικά και νεανικά της χρόνια, μόλις είχε ολοκληρώσει το τρίτο έτος σπουδών της στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου του ΤΕΠΑΚ.

«Πρώτα έχασα την αδελφή μου, μετά τον πατέρα μου και σήμερα υποφέρω εγώ…»

Η Ελευθερία Τσούκκα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας πριν από ένα χρόνο στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρώτα έχασα την αδελφή μου, μετά τον πατέρα μου και σήμερα υποφέρω εγώ…». Όπως μας είχε αναφέρει, όνειρο ζωής για αυτήν ήταν να σπουδάσει ιατρική. 

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Δυστυχώς, είχαν συνέχεια την μυρωδιά του θανάτου.

Όταν ήμουν 7 ετών, έχασα την αδερφή μου από καρκίνο. Ήταν ένα πανέμορφο κοριτσάκι μόλις 12 μηνών (είχε όγκο στον εγκέφαλο). Μερικά χρόνια αργότερα, έχασα από καρκίνο και το αγαπημένο μου ξαδελφάκι. Ήταν ένα υπέροχο αγοράκι μόλις 3 ετών. Μετά έχασα τον παππού μου (τον πατέρα του πατέρα μου) από την ίδια ασθένεια. Όταν έγινα 17 ετών, έχασα και τον πατέρα μου, από καρκίνο και αυτός. Κληρονομικός ο καρκίνος, τι άλλο να πω…» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων. 

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ελευθερία Τσούκκα στον ANT1

 

Συγκλονισμένο το ΤΕΠΑΚ από την απώλεια 

«Είμαι συγκλονισμένος γιατί μόλις ενημερώθηκα για τον θάνατο φοιτήτριας μας Ελευθερίας Τσούκκα», αναφέρεται σε μήνυμά του Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητή Παναγιώτη Ζαφείρη, προς την πανεπιστημιακή κοινότητα. Όπως αναφέρεται, «η Ελευθερία είχε ολοκληρώσει το τρίτο έτος σπουδών της στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου μας».

«Παρά τις αντιξοότητες που βίωσε στη ζωή της, ήταν μια μαχήτρια που πάλεψε για την οικογένεια και τη ζωή της και ήθελε πάντα να προσφέρει στους συνανθρώπους της», τονίζεται μεταξύ άλλων.

ελευθερια τσουκκα
Η ανάρτηση του ΤΕΠΑΚ