Τηλεόραση Ραδιόφωνο
παρκο τροχοσανιδας δυο

Τα εγκαίνια του Δημοτικού Πάρκου Τροχοσανίδας τελέστηκαν από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και τον Αντιπρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κωστάκη Κουκκουλή το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΚΟΑ, παρούσα στα εγκαίνια του μεγαλύτερου πλέον skatepark στην Κύπρο και το μέλος του ΔΣ ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ. 

Η δημιουργία του Πάρκου Τροχοσανίδας ήταν ένα αίτημα ετών που υλοποίησε ο ΚΟΑ, χρηματοδοτώντας το μεγαλύτερο μέρος του έργου, έχοντας και τη συμπαράσταση του Δήμου Λάρνακας που πάντα στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες.

«Χαίρομαι πολύ που έφτασε η μέρα των εγκαινίων αυτού του Πάρκου Τροχοσανίδας, ώστε να το παραδώσουμε στους νέους μας να το χαρούν. Πλέον οι νέοι θα μπορούν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους χόμπι σε έναν υπέροχο παραθαλάσσιο χώρο», είπε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, ο οποίος μετέφερε και τις απολογίες του Προέδρου του Οργανισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και να τελέσει τα εγκαίνια λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό για τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες. 

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, στάθηκε στην ομιλία του στη σημασία αυτού του skatepark για την πόλη, καθώς προσφέρει μία διέξοδο για δημιουργική απασχόληση στα παιδιά.

Μετά την τέλεση των εγκαινίων του Δημοτικού Πάρκου Τροχοσανίδας τη σκυτάλη πήραν τα παιδιά, αφού ακολούθησε διαγωνισμός skate με τους παρευρισκόμενους να παίρνουν μία πρώτη γεύση από τη λειτουργία του skatepark. 

Τις απονομές στους διαγωνιζόμενους έκανε το μέλος του ΔΣ ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ.

παρκο τροχοσανιδας δυο
παρκο τροχοσανιδας δυο