Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καυσωνας

Οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα, σύμφωνα με νέα κίτρινη προειδοποίηση του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι το βράδυ της Κυριακής η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται να πέσει γύρω στους 26 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία τη Δευτέρα αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό.

Η προειδοποίηση ισχύει από τις 10:00 το βράδυ της Κυριακής έως τις 6:00 το απόγευμα της Δευτέρας, καταλήγει η προειδοποίηση. 

Αναλυτικά το σκηνικό του καιρού: 


Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.


Η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.