Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τζενιφερ λοπεζ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζένιφερ Λόπεζ, αφού στις 16 Ιουλίου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της, Μπεν Άφλεκ.

Η διάσημη τραγουδίστρια λίγες ώρες μετά την τελετή επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα «On The Jlo» και το πρωί της Τρίτης, απαθανατίστηκε να πηγαίνει σε ένα στούντιο χορού στο Λος Άντζελες, συνεχίζοντας κανονικά τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Αναφορικά με τον γάμο της, η Λατίνα σταρ ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό τα εξής λόγια: «Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή», ήταν τα πρώτα λόγια της συγκινημένης Λόπεζ.

«Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και αγκαλιάζονταν. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του - όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα - να μας αναγνωρίσει ο κόσμος ως συντρόφους και να δηλώσουμε την αγάπη μας στον κόσμο μέσω του γάμου. Με το ζόρι φτάσαμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι του γάμου μέχρι τα μεσάνυχτα. Έμειναν ευγενικά ανοιχτά λίγα λεπτά, μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς κάποτε χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο βασιλιάς, αλλά αν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Elvis, αυτό θα μας κόστιζε κάτι παραπάνω».

τζειλο
τζειλο
τζειλο