Τηλεόραση Ραδιόφωνο
συμπλοκη αγια ναπα

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 29 ετών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής (17/07) στην πλατεία της Αγίας Νάπας όταν δύο ομάδες αλλοδαπών ενεπλάκησαν σε συμπλοκή μεταξύ τους προκαλώντας ένταση και αναστάτωση στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συμπλοκή διήρκησε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ μόλις ενημερώθηκαν οι Αρχές για το περιστατικό δόθηκαν οδηγίες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου για άμεση διερεύνηση και εντοπισμό των προσώπων.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν υπήρξε οποιαδήποτε καταγγελία στην Αστυνομία, ωστόσο η Δύναμη ενημερώθηκε για τα όσα έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής από βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, τα πρόσωπα ρίχνουν αντικείμενα ο ένας προς τον άλλον, ενώ τρέχουν στην πλατεία της Αγίας Νάπας σκορπώντας τον πανικό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αιτία πίσω από την ένταση που επικράτησε χθες στην περιοχή παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Από τη συμπλοκή φαίνεται ότι τραυματίστηκε ένα πρόσωπο στο δάχτυλο, το οποίο μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την εν λόγω υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι έρευνες των Αρχών προσανατολίζονται στον εντοπισμό και στην ταυτοποίηση όσων εμπλέκονταν στα επεισόδια της Κυριακής.