Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κοινωνία

Μαυροφορεμένοι προσέκρουσαν σε ηλεκτρικό σκούτερ 62χρονου, τον έκλεψαν και έγιναν «καπνός»

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε 62χρονος, όταν άγνωστα πρόσωπα προσέκρουσαν με μοτοσικλέτα στο πίσω μέρος ηλεκτρικού σκούτερ που οδηγούσε στα Κάτω Πολεμίδια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε δέκα λεπτά πριν τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής (15/07), όταν, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 62χρονος άνδρας, ενώ οδηγούσε το ηλεκτρικό του σκούτερ σε δρόμο στα Κάτω Πολεμίδια προσεγγίστηκε από δύο πρόσωπα που οδηγούσαν τετράτροχη μοτοσικλέτα και σκόπιμα (όπως πιστεύεται) προσέκρουσαν στο πίσω μέρος του σκούτερ.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο 62χρονος να χάσει τον έλεγχο του ηλεκτρικού του σκούτερ και να πέσει στο έδαφος μαζί με τα προσωπικά του αντικείμενα. Ένας από τους δύο μοτοσικλετιστές άρπαξε τη τσάντα του άνδρα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και προσωπικά του έγγραφα. Ο 62χρονος επιχείρησε να αποτρέψει τους δράστες, όμως αυτοί τον χτύπησαν δύο φορές και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση με την τετράτροχή μοτοσικλέτα.

Οι δράστες περιγράφονται ως 30 με 35 ετών, φορούσαν μαύρο κράνος και μαύρα ρούχα, ενώ ο ένας από τους δύο περιγράφεται ως εύσωμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 62χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές, έτυχε πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.