Τηλεόραση Ραδιόφωνο
UCLan Cyprus

Καθ’ όλα επιτυχημένη ήταν η Τελετή Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, που πραγματοποιήθηκε στην παρουσία της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου, του Δημάρχου Λάρνακας Αντρέα Βύρα, καθώς και εκπρόσωπων ξένων διπλωματικών αποστολών στην Κύπρο και ατόμων από τον επιχειρηματικό κόσμο.

«Το 2022 είναι μια σημαντική χρονιά για το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus καθώς τον ερχόμενο Οκτώβριο γιορτάζουμε 10 χρόνια Ακαδημαϊκής λειτουργίας. Η επιτυχία των απόφοιτων μας, είναι η μεγαλύτερη μας επένδυση, μια επένδυση που έχει αρχίσει να μας ανταποδίδει», είπε ο CEO και Πρόεδρος του ΔΣ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, Φλώρος Βωνιάτης.

«Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των φοιτητών μας, σας είμαστε ευγνώμων που μας εμπιστευθήκατε την εκπαίδευση και καθοδήγηση των αγαπημένων σας. Να είστε σίγουροι ότι η επένδυση σας στην εκπαίδευση των παιδιών σας στο UCLAN θα είναι καρποφόρα», είπε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, Πανίκος Πουτζιουρής.

«Χαίρομαι πραγματικά που βλέπω μια ακόμη αποφοίτηση του Πανεπιστημίου πόσο μεγαλώνει, πόσο βελτιώνεται και εκσυγχρονίζεται και πραγματικά πρόκειται για άριστο εκπαιδευτικό κέντρο», είπε η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή των τίτλων σπουδών και με τη βράβευση των καλύτερων αποφοίτων σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus έλαβαν δύο πτυχία, από τα Πανεπιστήμια Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου.

UCLan Cyprus
UCLan Cyprus
UCLan Cyprus