Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γενικο νοσοκομειο λαρνακας

Καζάνι που βράζει το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρνακας.

Συσκέψεις επί συσκέψεων ώστε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που εγείρει η ΠΑΣΥΝΟ μετά και την απόσπαση τεσσάρων νοσηλευτών το περασμένο Σάββατο στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Η ΠΑΣΥΝΟ απέστειλε επιστολή προς τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας ζητώντας να ενημερωθεί για το επιχειρησιακό πλάνο που έχει καταρτιστεί.

«Τι περιλαμβάνει; Εάν υπάρχουν χρονικές περιόδους για να δούμε εάν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες της Λάρνακας γατί πραγματικά αυτή την στιγμή το Νοσοκομείο Λάρνακας έχει μια συγκεκριμένη υποστελέχωση σε συγκεκριμένα τμήματα», είπε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ/ νοσηλευτικός λειτουργός, Θεόδωρος Τράπαλης. 

Η ΠΑΣΥΝΟ σημειώνει πως από την αρχή της πανδημίας έχουν αποσταλεί άλλοι δεκατρείς εργαζόμενοι από το Νοσοκομείο της Λάρνακας στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και ζητά άμεση πρόσληψη 31ος νοσηλευτών.

«Η αφαίρεση έστω και τεσσάρων νοσηλευτών στο Νοσοκομείο της Αμμοχώστου δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα στον χώρο του Νοσοκομείου.  Τα συγκεκριμένα 13 άτομα παραμένουν στο Νοσοκομείο της Αμμοχώστου», επισήμανε ο κ. Τράπαλης. 

Αύριο Υπουργός Υγείας, συντεχνίες νοσηλευτών και Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας θα παρακαθίσουν σε σύσκεψη για τα θέματα που προκύπτουν στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων περιστατικών.