Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αποφοίτηση KES

Τον τίτλο με το οποίο θα πετύχουν όσα ονειρεύτηκαν και ονειρεύονται πήραν χθες το βράδυ οι απόφοιτοι του KES College για το έτος 2021-2022. 


Μια ιδιαίτερη τελετή αποφοίτησης καθώς συνέπεσε με την συμπλήρωση μισού αιώνα από τη λειτουργία του κολλεγίου KES College. 

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του KES COLLEGE, Πέτρος Στυλιανού

Το κολλέγιο διήλθε μέσω της πανδημίας χωρίς να χαθεί εκπαιδευτικός χρόνος αφού ήταν σχετικά προετοιμασμένο για μετάβαση σε διαδικτυακή διδασκαλία λόγω της εισαγωγής της χρήσης διαδικτυακής πλατφόρμας για χρήση από τους φοιτητές του από το 2017. Έτσι συνεχίστηκαν οι λειτουργίες του κολλεγίου απρόσκοπτα

Πέραν των τίτλων σπουδών δόθηκαν επίσης στους 156 τελειόφοιτους των 16 προγραμμάτων σπουδών του κολλεγίου χρηματικό βραβείο εις μνήμην του Ιδρυτή του κολλεγίου κ. Θεόδωρου Στυλιανού. 

Στην εκδήλωση αποφοίτησης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε τέσσερα πρόσωπα για την προσφορά τους στο KES College μεταξύ αυτών ο Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου. 

Όπως δήλωσε ο Υπουργός

Μισού αιώνα η εκπαιδευτική του προσφορά έχει συμβάλει πραγματικά τα μέγιστα, στην διαμόρφωση της Ανώτερης Εκπαίδευσης, όπως λειτουργεί σήμερα στον τόπο μας, σε ένα θαυμαστό επίπεδο το οποίο ανταγωνίζεται σε επάρκεια και με αξιώσεις, την Ανώτερη Εκπαίδευση, άλλων ευρωπαϊκών χωρών
 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να παρακολουθήσουν την Ιστορική αναδρομή των 50 χρόνων λειτουργίας του KES College.