Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φυλακες

Την απομάκρυνση του βαρυποινίτη από το Τμήμα Φυλακών κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης που προκύπτει μετά τις καταγγελίες της Άννας Αριστοτέλους, φαίνεται ότι ζήτησε ο Ανώτερος Αξιωματικός.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», φαίνεται ότι πριν από δύο μέρες ο ποινικός ανακριτής που διορίστηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα για να διερευνήσει τις καταγγελίες της Διεύθυνσης των Φυλακών κατά Ανωτέρου Αξιωματικού της Αστυνομίας, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, βρέθηκε στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα. Ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης έλαβε καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα και μέλη του προσωπικού στο πλαίσιο πάντα των καταγγελιών της Άννας Αριστοτέλους.

Οι έρευνες φαίνεται ότι εισήλθαν πλέον στα βαθιά, αφού εξαντλείται και το χρονοδιάγραμμα που έθεσε ο Γενικός Εισαγγελέας στον ποινικό ανακριτή για να παραδώσει το πόρισμα του.

Σύμφωνα πάντα και με το σχετικό δημοσίευμα, ο Ανώτερος Αξιωματικός μετά τον διορισμό του ποινικού ανακριτή, φαίνεται ότι ζήτησε την απομάκρυνση του βαρυποινίτη από τον χώρο των φυλακών, ώστε αυτό το διάστημα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα του Αιμιλιανίδη να είναι σε άλλο χώρο το εν λόγω πρόσωπο, το οποίο με βάση τις καταγγελίες αντάλλαζε μηνύματα με τον Ανώτερο Αξιωματικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αίτημα δεν φαίνεται να έχε ικανοποιηθεί μέχρι στιγμής.