Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καυσωνας

Καμίνι και αύριο η Κύπρος. Συνεχίζονται και αύριο οι υψηλές θερμοκρασίες με τον υδράργυρο να «σκαρφαλώνει» στους 38 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας, αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 και παροδικά αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

χαρτης

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπικά, κυρίως στις παράλιες περιοχές, να παρατηρείται αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπικά, κυρίως στις παράλιες περιοχές, να παρατηρείται αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπικά, κυρίως στις παράλιες περιοχές, να παρατηρείται αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.