Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τροχαιο παραλιμνι 29/06

«Φως» στα αίτια θανάτου του 35χρονου νοσηλευτή Γιώργου Κορωνίδη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο την περασμένη Τετάρτη (29/06) έριξε η νενομισμένη νεκροτομή.

Τα ευρήματα της νεκροτομής επί της σορού του 35χρονου καταδεικνύουν ότι ο θάνατος του επήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων καθώς και κάταγμα σπονδυλικής στήλης λόγω του οδικού τροχαίου δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται πως, αργά το απόγευμα της Τετάρτης και ενώ ο 35χρονος επέστρεφε με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στο σπίτι, μετά από βάρδια στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 36χρονη.

Η σφοδρή σύγκρουση με όχημα που οδηγούσε 36χρονη, έγινε στην οδό Αδαμάντιου Κοραή στο Παραλίμνι, όταν αυτή επιχείρησε σύμφωνα με την Αστυνομία να εισέλθει στην οικία της.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου και διασωληνώθηκε, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης κατέληξε.

Στο μαύρο κατάλογο με τα θύματα του Μολώχ της ασφάλτου αναγράφονται 24 ονόματα. Έχασαν τη ζωή τους σε 22 θανατηφόρα από την αρχή του έτους έως σήμερα.