Τηλεόραση Ραδιόφωνο
35χρονος

Χωρίς τέλος οι θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις. 


Θύμα του μολώχ της ασφάλτου ο 35χρονος νοσηλευτής Γιώργος Κορωνίδης, ο οποίος την ώρα της μοιραίας διαδρομής χθες αργά το απόγευμα, επέστρεφε με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στο σπίτι, μετά από βάρδια στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.


Η σφοδρή σύγκρουση με όχημα που οδηγούσε 36χρονη, έγινε στην οδό Αδαμάντιου Κοραή στο Παραλίμνι, όταν αυτή επιχείρησε σύμφωνα με την Αστυνομία να εισέλθει στην οικία της. 

«Σε κάποιο σημείο του δρόμου, στην προσπάθεια της να στρίψει δεξιά για να εισέλθει στον χώρο διαμονής της, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα+ από την σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ο οποίος φορούσε προστατευτικό κράνος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο η μοτοσυκλέτα μοιράστηκε στα δυο και το πισινό της μέρος προσέκρουσε σε δεύτερο όχημα που ακολουθούσε το όχημα της 36χρονης», σημείωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΤΑΕ Αμμοχώστου, Στιβ Θεοδόλου. 


Ο 35χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου και διασωληνώθηκε, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου γύρω στις δύο τα ξημερώματα κατέληξε. 


«Στην 36χρονη διενεργήθηκε προκαταρτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη», σημείωσε ο κ. Θεοδούλου. 


Στο μαύρο κατάλογο με τα θύματα του Μολώχ της ασφάλτου αναγράφονται 24 ονόματα. Έχασαν τη ζωή τους σε 22 θανατηφόρα από την αρχή του έτους έως σήμερα.