Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ANT1
Ο ΑΝΤ1 έγραψε ιστορία στις κυπριακές παραγωγές, και η ιστορία θα έχει συνέχεια με τις νέες σειρές-έκπληξη που ήδη ετοιμάζονται για την νέα τηλεοπτική χρονιά. Συνεχίζουμε μαζί το μαγικό ταξίδι με ποιοτική ψυχαγωγία και έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, τόσο από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ANT1 όσο και από το ανανεωμένο Αnt1 Live. Αγαπημένες σειρές και επιλεγμένες εκπομπές ψυχαγωγίας και ενημέρωσης μπορείτε να παρακολουθήσετε στο web TV του Αnt1Live.com.

Στο τέλος μίας επιτυχημένης αλλά ταυτόχρονα και δύσκολης χρονιάς, ο ΑΝΤ1 γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του.

Συμπληρώνουμε 29 χρόνια πρωτοπορίας στα τηλεοπτικά δρώμενα της Κύπρου, γιορτάζουμε αμέτρητες επιτυχίες, και ανταποδίδουμε την αγάπη του κοινού, θέτοντας τις βάσεις για μια εξίσου δυναμική συνέχεια, παραμένοντας πιστοί στις διαχρονικές αξίες μας.

Ο ΑΝΤ1 γιορτάζει σήμερα, γιατί στα 29 χρόνια του, καταξιώθηκε στις πρώτες επιλογές των τηλεθεατών, και παραμένει δημοφιλής τόσο για την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητα στην ενημέρωση, όσο και για την ποιότητα στις τοπικές παραγωγές και την ψυχαγωγία των πολιτών.

Με αυτά τα εφόδια, τα σημερινά γενέθλια αποτελούν για τον ΑΝΤ1 την αφετηρία για μια εξίσου δυναμική συνέχεια.

Τα φετινά γενέθλια είναι τα πρώτα για τον ΑΝΤ1 χωρίς τον ιδρυτή του.

Ο Λουκής Παπαφιλίππου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΝΤ1, ήταν ο άνθρωπος που ενέπνεε το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να δημιουργούν και να πορεύονται, πάντα με πίστη και σεβασμό προς τον τηλεθεατή.

Τον μνημονεύουμε καθώς σαν σήμερα, είκοσι-οκτώ Ιουνίου του 1993, είχε δώσει, στις δύο ακριβώς το μεσημέρι, την εντολή εκπομπής του ΑΝΤ1.

Τότε ήταν που ανέτειλε μια νέα εποχή για την κυπριακή τηλεόραση.

Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων και δίπλα στους τηλεθεατές, μέσα από τα δελτία ειδήσεων αλλά και την πρωτοποριακή μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του, το «Μέρα Μεσημέρι».

νικήτας κυριάκου

Με τους δημοσιογράφους του δυναμικά παρόντες όπου εκτυλίσσονται γεγονότα, με απευθείας συνδέσεις, με συνεντεύξεις, και ανταποκρίσεις, με έρευνες και αναλύσεις, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει να πορεύεται ως φορέας ανεξάρτητης ενημέρωσης, στην υπηρεσία της αντικειμενικότητας και της δεοντολογίας.

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλιά του, ο ΑΝΤ1 αποτιμά την προσφορά του προς τον τηλεθεατή και στον τομέα της ψυχαγωγίας και ατενίζει τη συνέχεια με ενθουσιασμό.

Το πρόγραμμά του ανανεώνεται, προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις επιλογές του τηλεοπτικού κοινού, και αναβαθμίζεται, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών.

Η εμπειρία των είκοσι-εννέα χρόνων αποτελεί τη βάση στην οποία ο ΑΝΤ1 ήδη οικοδομεί τη συνέχεια της τηλεοπτικής πορείας του.

Ο ΑΝΤ1 έγραψε ιστορία στις κυπριακές παραγωγές, και η ιστορία θα έχει συνέχεια με τις νέες σειρές-έκπληξη που ήδη ετοιμάζονται για την νέα τηλεοπτική χρονιά.

LA PASTA POMILΩRI ANT1
ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ

Η εμπιστοσύνη με την οποία το τηλεοπτικό κοινό αγκαλιάζει όλες τις επιλογές στο πρόγραμμα, αποτελούν για τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 την καλύτερη πυξίδα για τη συνέχεια, με αφετηρία τα σημερινά εικοστά-ένατα γενέθλια του.

Όλοι εμείς στον ΑΝΤ1 ευχαριστούμε όλους εσάς γιατί μας βάζετε κάθε ώρα στο σπίτι σας και μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Αγαπημένες σειρές και επιλεγμένες εκπομπές ψυχαγωγίας και ενημέρωσης μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε από το web TV του Αnt1Live.com

Γιορτάζουμε και ανανεώνουμε το συμβόλαιο που υπογράψαμε μαζί σας το 1993.

αίγια φούξια
ηλιος
casa de mikel
ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ
παρουσιάστε
LA PASTA POMILΩRI ANT1
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
ΜΕΛΙΑΡΤΟΣ ΑΝΤ1