Τηλεόραση Ραδιόφωνο
παολα

Η Πάολα είχε το περασμένο Σάββατο τα γενέθλιά της και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από την από την οικογένεια και τους φίλους της.

Ανάμεσα σε όλους αυτούς που της ευχήθηκαν δημόσια ήταν και ο πρώην σύζυγός της, Φώτης Ζογλοπίτης ο οποίος έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στο Instagram του για να της ευχηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Ζογλοπίτης ανέβασε ένα βίντεο με φωτογραφίες της Πάολα, του ίδιου και της 18χρονης κόρης τους Παολίνας και το συνόδεψε με τις πιο εγκάρδιες ευχές του.

«Χαρούμενα γενέθλια βασίλισσά μου, Πάολα. Συνέχισε να είσαι ο οδηγός μας, η χαρά της ζωής μας, το φως μας, η αστείρευτη πηγή αγάπης! Οι μεγαλύτεροι θαυμαστές σου: Φώτης Ζογλοπίτης και Παολίνα», έγραψε στη λεζάντα.

παόλα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φώτης Ζογλοπίτης συνεχίζει να είναι μάνατζερ της τραγουδίστριας μέχρι και σήμερα. Μάλιστα το πρώην ζευγάρι δεν έχει πάρει διαζύγιο. Η Πάολα σε παλαιοτέρες δηλώσεις της είχε πει στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για το θέμα: «Γιατί να πάρω διαζύγιο; Όταν θελήσει κάποιος από τους δύο να παντρευτεί, θα πάρουμε. Τόσα τσάμπα έξοδα, δικηγόροι κι αυτά…».

Και υπογράμμισε: «Θα πάρω διαζύγιο από τον πρώην άντρα μου μόνο όταν είναι να παντρευτεί ξανά κάποιος από τους δύο».