Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κοινωνία

Με τραγούδια και συνθήματα υποδέχθηκαν την Αριστοτέλους στις Κεντρικές Φυλακές (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟΣ)

Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας (20/06) το προσωπικό και οι κρατούμενοι των Κεντρικών Φυλακών, ως ένδειξη συμπαράστασης στην Διευθύντρια, Άννα Αριστοτέλους.

Θερμή υποδοχή με τραγούδια και συνθήματα επιφύλαξαν για τη Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών οι διαμαρτυρόμενοι με την έλευση της στον χώρο. 

Σε δηλώσεις της η κ. Αριστοτέλους ανέφερε πως πρόκειται για την πιο συγκινητική ημέρα της ζωής της καθώς δέχθηκε όλη αυτή τη στήριξη από τους αποφυλακισθέντες αλλά και προσωπικό των Κεντρικών Φυλακών.  

«Σε οτιδήποτε το θάρρος για να βγεις μπροστά και να μιλήσεις δεν έρχεται από μέσα σου αλλά έρχεται από τη στήριξη που λαμβάνεις από τα άτομα που είναι γύρω σου. Είμαι πολύ περήφανη που υπηρέτησα αλλά και συνεχίζω αλλά αυτά τα χρόνια να υπηρετώ τα τελευταία χρόνια στις Κεντρικές Φυλακές γιατί όλα αυτά που πετύχαμε με κάνουν περήφανη αλλά και καλύτερο άνθρωπο», τόνισε η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών.  

Φόβους για τη ζωή τους εκφράζουν κρατούμενοι

Αμέριστη συμπαράσταση στην Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους εκφράζουν με ανοικτή επιστολή τους οι κρατούμενοι των κεντρικών φυλακών. 

Με αφορμή το σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας με την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών οι κρατούμενοι σε επιστολή τους εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για την ζωή τους από αστυνομικούς αφού όπως αναφέρουν «χωρίς κανένα ενδοιασμό επικοινωνούν με καταδίκους και αφού τους προσφέρουν λεφτά και ανταλλάγματα, αποσπούν αλλά και δημιουργούν πληροφορίες για να τις χρησιμοποιήσουν για την δική τους ατζέντα, άλλες φορές για να δημιουργήσουν υποθέσεις εναντίων ατόμων που παραμένουν υπόδικοι και άλλες φορές με σκοπό να προσπαθήσουν να πετύχουν την καταδίκη ατόμων».

Αναφέρουν επίσης ότι «ως κρατούμενοι ακούγαμε και βλέπαμε διάφορα που γίνονταν εντός των φυλακών τα οποία ενημερωνόμασταν ότι γίνονταν με την καθοδήγηση του συγκεκριμένου αξιωματικού». 

Τέλος απευθύνουν έκκληση στην κοινή γνώμη όπως αντιδράσει και απαιτήσει «όπως το σώμα και η ηγεσία της αστυνομίας απαρτίζεται από άτομα ηθικά και δίκαια. 

Δείτε την ανοικτή επιστολή των κρατούμενων: 

επιστολη κρατουμενων
διαμαρτυρια κεντρικες φυλακες
διαμαρτυρια κεντρικες φυλακες
διαμαρτυρια κεντρικες φυλακες
διαμαρτυρια κεντρικες φυλακες
αννα αριστοτελους
αννα αριστοτελους
αννα αριστοτελους
αννα αριστοτελους
αννα αριστοτελους
αννα αριστοτελους
αννα αριστοτελους