Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εκδηλωση παραλιμνι 15/06

Εκδήλωση για τα παιδιά με τη στήριξη της ΑΔΕ Αμμοχώστου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (15/06) στο Παραλίμνι από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 20:30 το βράδυ.


Σύμφωνα με δηλώσεις του Βοηθού Υπεύθυνου Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και Υπεύθυνο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου στο ΚΥΠΕ, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του παλαιού ποδοσφαιρικού γηπέδου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Τη διοργάνωση ανέλαβε ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Παραλιμνίου με την υποστήριξη της ΑΔΕ Αμμοχώστου, στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλονται για τη σύσφιξη των σχέσεων Αστυνομίας - κοινού και την προβολή του ανθρώπινου προσώπου της Αστυνομίας ιδιαίτερα στα παιδιά».


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 800 άτομα, γονείς και παιδιά και περιλάμβανε διάφορα ψυχαγωγικά προγράμματα, όπως θέατρο σκιών, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική προσώπου, μασκότ, δραστηριότητες γυμναστικής και άλλα.


Υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν η ΑΔΕ Αμμοχώστου «η οποία συμμετείχε με την λειτουργία περιπτέρου και τη χρήση της κινητής μονάδας διαφώτισης όπου μέλη της διένειμαν ενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια και για την πρόληψη αδικημάτων κατά περιουσίας ιδιαίτερα κατά τις καλοκαιρινές διακοπές. Στο περίπτερο υπήρχαν επίσης υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας, δηλαδή ποδήλατα και μοτοσικλέτα, τα οποία τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν», όπως δήλωσε ο κ. Θεοδούλου. 


Κατά την προσωπική επαφή των μελών της ΑΔΕ Αμμοχώστου με γονείς και παιδιά, παρείχαν συμβουλές για την οδική ασφάλεια και για την αναγκαιότητα χρήσης παιδικού καθίσματος στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για ευαισθητοποίηση στο συγκεκριμένο θέμα και κατ’ επέκταση την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων και των συνεπειών τους. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου πρόσφεραν δώρα στα παιδιά από το Τμήμα της Οδικής Ασφάλειας και από το Γραφείο Πρόληψης Εγκλήματος.
 

εκδηλωση παραλιμνι 15/06
εκδηλωση παραλιμνι 15/06