Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τροχαιο 15/06

Σε διπλό θανατηφόρο εξελίχθηκε το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/06) στην πρωτεύουσα. 

Τα νέα θύματα της ασφάλτου είναι ο 23χρονος Βίκτωρας Κουρουφέξης και ο 68χρονος Χριστάκης Κολοκασίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή του χρόνου συνολικά 21 άτομα έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο από τροχαία ατυχήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα στην περιοχή του Τύμβου Μακεδονίτισσας. 

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος τροχαίας Λευκωσίας, Ανώτερος Υπαστυνόμος Στέλιος Παναγίδης είπε ότι «μοτοσυκλέτα, η οποία κινείτο στη Λεωφόρο Ηρώων στη Μακεδονίτισσα με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη προς την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, με οδηγό τον 68χρονο Χριστάκη Κολοκασίδη συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος Βίκτωρας Κουρουφέξης και η οποία ερχόταν εξ αντιθέτου (από Λακατάμια προς Έγκωμη), παρά την οδό Ελευσίνος, η οποία "είναι δεξιά πάροδος σύμφωνα με την πορεία της πρώτης μοτοσυκλέτας».

Από τη σύγκρουση οι οδηγοί των δύο μοτοσυκλετών τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος και των δύο.

Στην σκηνή η Αστυνομία βρήκε ένα κράνος και σύμφωνα με τον κ. Παναγίδη διερευνάται κατά πόσον το κράνος το φορούσε ο ένας από τους δύο μοτοσικλετιστές ή κατά πόσον υπήρχαν ενδείξεις και οι δύο να μην φορούσαν κράνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της τροχαίας σύγκρουσης, ο δρόμος επί της οδού Ηρώων, στην περιοχή Τύμβου Μακεδονίτισσας, είχε κλείσει, ωστόσο άνοιξε ξανά, λίγες ώρες αργότερα, με την κυκλοφορία στην περιοχή να συνεχίζεται κανονικά. 

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για το διπλό θανατηφόρο τροχαίο συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. 

Όσα δήλωσε ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λευκωσίας Ανώτερο Υπαστυνόμο, Στέλιο Παναγίδη, για το διπλό θανατηφόρο τροχαίο ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 από το σημείο του πολύ σοβαρού τροχαίου:

 

 

τροχαιο 15/06
τροχαιο 15/06
τροχαιο 15/06
τροχαιο 15/06
τροχαιο 15/06
τροχαιο 15/06
τροχαιο 15/06
τροχαιο 15/06
τροχαιο 15/06
τροχαιο 15/06
τροχαιο 15/06
τροχαιο 15/06
τροχαιο 15/06