Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Δεν τον έφτανε να ξεπεράσει το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο, αφού μάλλον προσπαθούσε να σπάσει ρεκόρ ο ασυνείδητος οδηγός, ο οποίος πιάστηκε να τρέχει με 197 χιλιόμετρα ανά ώρα. 

Συγκεκριμένα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν τον ασυνείδητο 38χρονο γύρω στις 7:50 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Κόρνου. 

«Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αναμένεται να κλητευθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας», δήλωσε η Λειτουργός Τύπου της Αστυνομίας, Ελένη Κωνσταντίνου.

Σημειώνεται ότι από την Παρασκευή το πρωί μέχρι και σήμερα το πρωί, μέσα από τροχονομικούς ελέγχους παγκύπρια, η αστυνομία εντόπισε 514 πολίτες να οδηγούν με ταχύτητες πέραν του επιτρεπόμενου ορίου. 

Έξι τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν εξάλλου το απόγευμα στους αυτοκινητόδρομους προς τη Λευκωσία, προκαλώντας πυκνή τροχαία κίνηση κατά την επιστροφή των εκδρομέων πρωτευουσιάνων στην πόλη τους. 

Σε κανένα από τα έξι δυστυχήματα, δεν σημειώθηκε τραυματισμός.