Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Στην παρουσία των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού και των δύο ιατροδικαστών της Αγγελικής Παπέττα και του Ορθόδοξου Ορθοδόξου, ο 37χρονος πατέρας που τελεί υπό οκταήμερη κράτηση για υπόθεση ανθρωποκτονίας μαζί με την μητέρα του δίμηνου βρέφους που ξεψύχησε τα ξημερώματα του Σαββάτου, προχώρησε σε αναπαράσταση των όσων έγιναν το βράδυ της Τετάρτης δύο Μαρτίου, στην οικία του ζεύγους.

Χρησιμοποιώντας μία άψυχη κούκλα ο ύποπτος έδειξε στους ειδικούς με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του το μοιραίο βράδυ. 

«Για να έχουμε μία καλύτερη εικόνα για το τι ακριβώς έγινε την περασμένη Τετάρτη. Είναι μία σοβαρή υπόθεση και θέλει λεπτούς χειρισμούς και αναμένεται να ολοκληρωθεί και προς το τέλος της εβδομάδας να πάμε στη νομική υπηρεσία για τον παραπέρα χειρισμό», ανέφερε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Σύμφωνα με την ομολογία στην οποία προέβη το απόγευμα του Σαββάτου, το απόγευμα της Τετάρτης δύο Μαρτίου όταν επίστρεψε από τη δουλειά κουρασμένος, το βρέφος έκλαιγε ασταμάτητα. Τότε, όπως ισχυρίστηκε το πήρε στα χέρια του και το ταρακούνησε έντονα και με δύναμη, για να σταματήσει. Και ανέφερε πως από εκείνη τη στιγμή μέχρι και τα ξημερώματα του Σαββάτου πέντε Μαρτίου, όπου και μετέφεραν μαζί με τη μητέρα το βρέφος στο ΓΝ Λεμεσού, το βρέφος δεν έκλαψε ξανά και κοιμόταν συνεχώς. 

«Η υπόθεση διερευνάται και με τους δύο υπόπτους μέχρι να ολοκληρωθεί και να εξακριβωθεί το τι ακριβώς έγινε και το τι γνώριζε. Υπολείπεται ανακριτικό έργο και αυτό θα ξεκαθαρίσει», σημείωσε ο κ. Κυριάκου.  

Η 22χρονη μητέρα σε νέα της κατάθεσης, μετά και την ομολογία του πατέρα, εξέφρασε άγνοια για το περιστατικό κακοποίησης, ωστόσο ανέφερε ότι τις τελευταίες δύο ημέρες το κοριτσάκι κοιμόταν συνεχώς και είχε αλλάξει κάπως η συμπεριφορά του. Ενώ όπως ισχυρίστηκε κατά τη διάπραξη των γεγονότων δεν βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα αλλά σε άλλο σημείο της οικίας.