Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Στα καθήκοντα του επέστρεψε ειδικός αστυφύλακας που καταδικάστηκε και εξέτισε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού, κατασκευή πλαστού προφίλ, πρόσκληση παιδιού σε παιδική πορνογραφία και διάδοση πορνογραφικού υλικού. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το 2014 από 17χρονη. Όπως ανέφερε ο κατηγορούμενος δημοσίευσε φωτογραφίες της με ακατάλληλο περιεχόμενο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η επιστροφή στα καθήκοντα του έγινε μετά από γνωμάτευση από τη Νομική Υπηρεσία ημερομηνίας 24 Ιουνίου 2020. 

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι «εκκρεμεί πειθαρχική υπόθεση για την υπόθεση καταδίκης σε ποινικό αδίκημα. Αδίκημα το οποίο αυτή την στιγμή βρίσκεται υπό εκδίκαση από τριμελή επιτροπή. Η τριμελής επιτροπή αποτελείται από δύο λειτουργούς της Νομικής Υπηρεσίας και ένα ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας οπότε τον τελικό λόγο τόσο για το χειρισμό της πειθαρχικής υπόθεσης όσο και για το αποτέλεσμα έχει η συγκεκριμένη επιτροπή». 

Απαράδεκτο χαρακτήρισε το γεγονός από το στούντιο του ΑΝΤ1 η Πρόεδρος του Συμβουλίου Φωνή Αναστασία Παπαδοπούλου. 

«Οι καταδικασθέντες που μπαίνουν φυλακή για τέτοια αδικήματα όταν βγαίνουν υποτίθεται μπαίνουν αμέσως σε εποπτεία. Υποτίθεται η αρχή εποπτείας ενημερώνεται πριν την αποφυλάκιση του στην αρχή εποπτείας συμμετέχει και η αστυνομία και ο γενικός εισαγγελέας και αναρωτιέμαι πως σε όλα αυτά που υποτίθεται έπρεπε να είχαν εφαρμοστεί επιτράπηκε να αποφυλακιστεί αι να επιστρέψει στα καθήκοντα του», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στον ειδικό αστυφύλακα έχουν ανατεθεί ειδικά καθήκοντα, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με το κοινό.