Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δ

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού του Άρη, Αλεξεί Σπιλέφσκι μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ με 2-0 στο ΓΣΠ

 

«Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τη νίκη. Δυστυχώς σε αυτήν την πνευματική κατάσταση που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολο για μας, υποφέρουμε αρκετά.

Δοκιμάσαμε τα πάντα, ιδίως μετά την ανάπαυλα, αλλά ξανά κάναμε δύο δώρα στον ΑΠΟΕΛ. Είχαμε πάλι παιδιάστικη συμπεριφορά στα στημένα, είναι το 5ο ή 6ο γκολ από στημένη μπάλα στα τελευταία παιχνίδια... Μετά ο διαιτητής έβλεπε τόση ώρα για να δώσει το πέναλτι, δεν θα πω κάτι παραπάνω για αυτό, κάθε εβδομάδα είναι τα ίδια...

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, πάλεψαν μετά την ανάπαυλα, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες κοιυρασμένους συν τις απουσίες, όπως π.χ. του Κοκόριν που δεν μας βοήθησε ιδιαίτερα εφέτος.

Όπως και να 'χει, αυτά είναι τα δεδομένα, πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε στα τελευταία δύο παιχνίδια. Θέλουμε να νικήσουμε την Πάφο, να τερματίσουμε τέταρτοι και να ελπίζουμε ότι η Ομόνοια θα κατακτήσει το κύπελλο, ώστε να βγούμε στην Ευρώπη.

Αν δεν το καταφέρουμε, προσωπικά δεν θα με πειράξει. Έχουμε πετύχει πολλά αυτή τη σεζόν, στην οποία εξελίξαμε και νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία και για μια γεμάτη προετοιμασία, που δεν είχαμε την περασμένη περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση, την ερχόμενη χρονιά θα επιστρέψουμε, πιστέψτε με, θα επιστρέψουμε. Ο Άρης έχει δείξει τις δυνατότητές του. Θα τα πούμε με τη νέα σεζόν»