Τηλεόραση Ραδιόφωνο
d

Όντας πλέον σε κατάσταση που μπορεί να θέσει στόχο και να κάνει κάθε διαφορετικό, εύκολο ή δύσκολο, βήμα για να φτάσει εκεί, ο Ντέλε Άλι αποκάλυψε ποια συνήθεια έχει καθιερώσει το τελευταίο διάστημα και την οποία βλέπει κάθε πρωί στην οθόνη του κινητού του!  

Μουντιάλ 2026. Εθνική ομάδα Αγγλίας. Μόνιμα πλέον στο μυαλό του 28χρονου μεσοεπιθετικού. Με αρκετά πιο καθαρό μυαλό. Με διαδικασία που απολαμβάνει.

Με την ψυχοθεραπεία να έχει κάνει το θαύμα της και να τον έχει βγάλει από το τέλμα στο οποίο βρέθηκε και το οποίο έκρυβε μέσα από τις κάκιστες εμφανίσεις του στα γήπεδα.

Ο Ντέλε Άλι αισθάνεται πλέον δυνατός και αποκάλυψε ότι: «Βλέπω το φως στην άκρη του τούνελ, είμαι καλά, είμαι δυνατός, απολαμβάνω όλο αυτό το ταξίδι.

Πλέον έχω μια συγκεκριμένη ειδοποίηση στο κινητό μου και χτυπάει κάθε πρωί στις 11:00. Γράφει: Μουντιάλ 2026. Ξέρω σε τι επίπεδο βρίσκομαι τώρα, ο κόσμος θα σκέφτεται ότι έχω να παίξω περίπου έναν χρόνο και θα είναι δύσκολο, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου».

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="en" dir="ltr">Dele Alli on his future:<br><br>🗣️ &quot;I have a reminder on my phone… 11 o’clock every day: World Cup 2026. That&#39;s my aim… people will be like he hasn’t played in a year but I don’t care, I know where my level is.”<a href="https://twitter.com/dele_official?ref_src=twsrc%5Etfw">@dele_official</a> 🫶🏻🤍<a href="https://twitter.com/hashtag/THFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#THFC</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/COYS?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#COYS</a> 🤍💙❤️‍🩹 <a href="https://twitter.com/hashtag/NEWTOT?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#NEWTOT</a><a href="https://t.co/Sosn4iuLrd">pic.twitter.com/Sosn4iuLrd</a></p>&mdash; Football Confidential 🌐 (@footballconfid1) <a href="https://twitter.com/footballconfid1/status/1780179982162997302?ref_src=twsrc%5Etfw">April 16, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Πηγή:england365.gr