Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φανουριος κιρζης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλνν σε εισήγηση του Νίκου Κίρζη για τον δεύτερο όμιλο και τα αδιάφορα παιχνίδια που προκύπτουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στον Οθέλλο: «Για μας δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία από βαθμολογικής άποψης τα ματς της δεύτερης φάσης. Εισήλθαμε στην τελική ευθεία ενόψει του πρώτου ημιτελικού με την Πάφο στο Στέλιος Κυριακίδης. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε στις 10 Απριλίου».

Για τις διπλές μάχες με την Πάφο: «Είναι παιχνίδια που δημιουργούν πολλά κίνητρα και είμαστε σίγουροι ότι ο Απόλλωνας θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για την πρόκριση».

Για την εισήγηση του Νίκου Κίρζη στην ΚΟΠ: «Εισηγήθηκε ο πρόεδρος τις προάλλες στην ΚΟΠ για μονά παιχνίδια στο δεύτερο γκρουπ, μισά εντός και μισά εκτός. Την θεωρούμε μια πολύ σωστή και καινοτόμα εισήγηση του προέδρου για το δεύτερο γκρουπ».

Για τον Βαλμπουενά: «Έμεινε εκτός αποστολής χθες για λόγους ξεκούρασης».

Για τους Σάντος και Σαγκάλ: «Ο Σάντος θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα κυπέλλου. Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να είναι στην αποστολή ο Σαγκάλ».

από την ιστοσελίδα 24sports.com.cy