Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Για την 7η αγωνιστική της Β' φάσης του Β΄γκρουπ, ο Απόλλων κέρδισε με 1-0 τον Οθέλλο στο Αμμόχωστος με το γκολ του Σπόλιαριτς και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του Β' γκρουπ με 49 βαθμούς. Τον ακολουθεί με 8 λιγότερους η ΑΕΛ που εξήλθε ισόπαλη 0-0 με την Καρμιώτισσα που βρίσκεται στο +7 από την ζώνη υποβιβασμού. 
 

Οθέλλος - Απόλλων 0-1 

 

Πάμπλο Ματσίν: 

"Οι τρεις βαθμοί ήταν σημαντικοί. Καμια νίκη δεν έρχεται εύκολα. Είναι θετικό ότι δεν είχαμε τραυματισμούς". 

"Σίγουρα θα είναι έτοιμος ο Βαλμπουενά δεν έχει τραυματισμό. Χρειάζεται ξεκούραση για αυτό τον αφήσαμε εκτός. Ο Σαγκάλ έχει κάποια θέματα στην περιοχή του προσαγωγού οπότε δεν μπορούμε να πούμε σίγουρα. Θα δούμε την εξέλιξη του τραυματισμού του".

Κώστας Σακκάς: 

Τα πήγαμε αρκετά καλά. Δικαιούμασταν να σκοράρουμε. Είχαμε 6 τελικές προσπάθειες έναντι δύο. Είμαι ευχαριστημένος. Το αποτέλεσμα μας αδικεί, δικαιούμαστε κάτι περισσότερο. Για εμένα δεν μετρά μόνο το αποτέλεσμα. Μετρά η προσπάθεια. Μετά από δύο πετυχημένα αποτελέσματα δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση. Δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα όμως δεν τα παρατάμε, θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες”

 

Καρμιώτισσα - ΑΕΛ 0-0: 

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα! 

Αλέξης Γαρμπόζης:

«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Τουλάχιστον δεν μας τιμώρησε η μπάλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ενέργεια που δίνουν οι παίκτες σε ένα γκρουπ που παίζουμε χωρίς φιλάθλους. Ανταποκρίνονται με ενέργεια στα παιχνίδια όπως και στις προπονήσεις. Κρατάμε αυτά τα θετικά για να προχωρήσουμε στη συνέχεια».