Τηλεόραση Ραδιόφωνο
22

Η τιμωρία που δέχθηκε η Τράμπζονσπορ με κλείσιμο των κερκίδων για τις επόμενες έξι αγωνιστικές στη Super Lig, δεν άρεσαν καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας της Τραπεζούντας, οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση στην τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε επίσημα τις ποινές της Φενέρμπαχτσε σχετικά με τον αγώνα κόντρα στη Τράμπζονσπορ, κατά τον οποίο εκτυλίχθηκαν επεισόδια. Υπενθυμίζεται ότι χούλιγκαν από την ομάδα της Τραπεζούντας εισέβαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών της Φενέρ, οι οποίοι από την πλευρά τους απάντησαν.

Οπως έγινε γνωστό, στην ομάδα της Τραπεζούντας επιβλήθηκε τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες έξι αγωνιστικές και πρόστιμο 3 χιλιάδες ευρώ. Οπως επίσης, τιμωρήθηκε και ο εκ των βοηθός του προπονητή της ομάδας, Αμπντουλάχ Αβτσί, Εγκεμέν Κορκμάζ με ποινή μίας αγωνιστικής.


Οι συγκεκριμένες αποφάσεις δεν άρεσαν καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας της Τραπεζούντας, οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση στην τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

«Γ@@@ τη δικαιοσύνη σάς. Φύγετε από τις θέσεις σας, παραιτηθείτε», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας.

Οσον αφορά τους ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε, η τουρκική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι οι Όστερβόουλντε και Ιρφάν Τσαν Εγκριμπαγιάτ τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική ενώ ο Οσαγί Σάμουελ, που έγινε μέχρι και γκράφιτι, απέφυγε οποιαδήποτε ποινή.

Υπενθυμίζεται ότι Η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε πως δεν θα αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς στην ιστορική συνεδρίαση που διεξήχθη στο «Σουκρού Σαράτσογλου» παρουσία περισσοτέρων από 25 χιλιάδων μελών του συλλόγου.
 

Πηγή: https://www.sportal.gr/