Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δ

Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τις ποινές για τα επεισόδια που συνέβησαν στο παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ με την Φενέρμπαχτσε, που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Η Τουρκική Ομοσπονδία ποδοσφαίρουδημοσίευσε σήμερα τηναπόφαση σχετικά με τις ποινές για τα ντροπιαστικά επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα της Τραμπζονσπόρ με την Φενέρμπαχτσε, τα οποία προκάλεσαν τεράστια σάλο κι έκαναν την δεύτερη να κάνει σκέψεις μέχρι και για αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Η Ομοσπονδία έκανε γνωστό πως η Τραμπζονσπόρ, οι φίλαθλοι της οποίας έκαναν το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 3 χιλ. ευρώ. Ο εκ των βοηθός του προπονητή της ομάδας, Αμπντουλάχ Αβτσί, Εγκεμέν Κορκμάζ δέχθηκε ποινή μίας αγωνιστικής.

Όσον αφορά τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε που επιδόθηκαν σε διάφορα χτυπήματα κατά φιλάθλων της ομάδας της Τραπεζούντας, οι Όστερβόουλντε και Ιρφάν Τσαν Εγκριμπαγιάτ τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική ενώ ο Οσαγί Σάμουελ, που έγινε μέχρι και γκράφιτι, απέφυγε οποιαδήποτε ποινή.

Πηγή: gazzetta.gr