Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Δείτε τις δηλώσεις Μπεν Σιμόν και Καρσέδο μετά από την σπουδαία εκτός έδρας νίκης της ΑΕΚ εναντίον της ΠΑΦΟΥ..

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, νιώθω ότι έχουμε μια ομάδα με πολεμιστές. Τα παιχνίδια θα τα κερδίσει αυτός που τα θέλει περισσότερο και αυτός που θα προσέξει τις λεπτομέρειες. Έπρεπε να παίξουμε με υπομονή σήμερα και οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Απόψε γιορτάζουμε, από αύριο βλέπουμε το ματς με τον Απόλλωνα».

Για τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια: «Το μόνο που με ενδιαφέρει ως προπονητής είναι να κοιτάζω την ομάδα μου, σίγουρα δεν είναι μόνο οι νίκες μας. Θέλω να νικούμε, να στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας και όχι στους άλλους».

Για το βάθος στο ρόστερ: «Σίγουρα παίζει ρόλο όπως παίζει και ρόλο που θα χρησιμοποιήσω τους ποδοσφαιριστές. Είναι πολλά πράγματα».

 

Καρσέδο:

'Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά ήμασταν α άτυχοι. Το Α’ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο , είχαμε όμως 2-3 κλασικές ευκαιρίες. Στο Β’ ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά ήμασταν άτυχοι. Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας, έδωσαν τα πάντα. Έχουμε 3 μέρες για να ανακάμψουμε. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το επόμενο παιχνίδι''.

Για την αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα της Πάφου:

''Προσπαθούμε να πιέζουμε από την αρχή , όμως σήμερα δεν καταφέραμε''

Για αν του ζητήσουν να αποχωρήσει:

''Εμείς δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά , είμαστε σε επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες. Ήταν αρκετά καλή η σημερινή εμφάνιση''.

Για την καθοδική πορεία της ομάδας και αν θεωρεί ότι πρέπει να αποχωρήσει γιατί χρειάζεται ένα σοκ:

''Είμαι περήφανος για τους παίκτες , όχι από την εμφάνιση , η άποψη μου είναι ότι ήμασταν άτυχοι''.

Για το αν σκέφτεται να  αποχωρήσει:

''Ξέρω ότι έχουμε υψηλούς στόχους. Σίγουρα εχώ και εγώ ευθύνες σαν προπονητής. Πρέπει να βελτιωθούμε. Θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε''.