Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δ

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Ανόρθωσης Νταβίντ Γκαγιέγο και ο προπονητής της Δόξας Γιώργος Πετράκης

Νταβίντ Γιαγκέγο:  «Στο τέλος το χειρότερο είναι ότι χάσαμε το παιχνίδι. Η ομάδα ήρθε ενθουσιασμένη για να επιστρέψει στις νίκες. Αυτό δεν συνέβη. Υπήρξε προσπάθεια από τους παίχτες αλλά δεν βγήκε το παιχνίδι, δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Ευχαριστώ τον κόσμο. Να ξέρουν ότι σε ένα σύνολο ατόμων καμία φορά όταν συμβαίνουν αυτά τα κακά πράγματα είναι για το καλύτερο.

Αναλαμβάνω την ευθύνη, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά είναι ευθύνη μου. Όμως πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Για να γυρίσει ο τροχός πρέπει να συμβεί, δεν συνέβη με το πέναλτι. Πρέπει να δουλέψουν οι παίχτες έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, ξέροντας ποιοι είναι. Εμείς τους δίνουμε τα εργαλεία που χρειάζονται.

Πιστεύω όσο ποτέ σε αυτούς. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα κατά τη διάρκεια μιας σεζόν. Η ομάδα φτάνει εκεί που πρέπει, κάνει πολλές φάσεις, αλλά δεν υπάρχει τελική προσπάθεια κι αυτό πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει με τη σκληρή δουλειά των ποδοσφαιριστών».

 

Γιώργος Πετράκης: "Αρχικά θα δώσω αρκετά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί είχαν εξαιρετική απόδοση απέναντι σε δύσκολες συνθήκες. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παίξαμε όπως θέλω να παίζουμε. Η Ανόρθωση είναι πολύ καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες, παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο αλλά και εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε. Χαιρόμαστε σήμερα από αύριο δουλειά για το επόμενο παιχνίδι που είναι σύντομα".