Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΣΔ

Στην κάμερα της CYTAVISION, μετά την επιβλητική νίκη επί της ΑΕΛ με 4-0, μίλησε ο τεχνικός του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος είπε:

«Στόχος μας ήταν να είμαστε καλύτεροι από ότι χθες. Να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.  Έπαιξαν και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν λεπτά συμμετοχής σε προηγούμενους αγώνες. Δεν χαλαρώνουμε, όλες οι ομάδες μας κυνηγάνε. Μόνο 13 παιχνίδια παίξαμε».

Στην συνέχεια στην δημοσιογραφική τόνισε:

 

«Θα είμαι σύντομος λόγω σεβασμού σε αυτή τη μεγάλη ομάδα που αντιμετωπίσαμε σήμερα. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε σήμερα, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και το ταξίδι στη Γλασκόβη. Τα παιδιά πήγαν καλά και πήραμε τη νίκη, ότι καλύτερο στην ΑΕΛ».

Για Νίκολιτς: «Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, ως τέτοιο τον αποκτήσαμε από τη Σερβία. Είναι αλήθεια ότι είχε δύσκολη περίοδο και στην ομάδα του στη Σερβία και εδώ όταν ήρθε γιατί έπρεπε να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία μας. Επίσης έπρεπε να ξεπεράσει το ότι δεν δηλώθηκε στην Ευρώπη. Είναι επαγγελματίας όμως και δουλεύει συνεχώς. Για τα φάουλ τα δουλεύει εδώ και δυο μήνες. Έχει βήματα να κάνει εμπρός για να γίνει ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας».