Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σσ

Δείτε όλα όσα είπε ο τεχνικός της Εθνικής Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα της ομάδας μας με 4-0 από την Γεωργία στην Αρένα.

Οι δηλώσεις του:

«Ότι και να πούμε το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Όπως και στα προηγουμένα ματς. Μας προβληματίζει ότι έχουμε δυνάμεις για 45-50 λεπτά. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες όμως σε αυτό το επίπεδο με ομάδες όπως η Νορβηγία, με παίκτες σε προηγμένα πρωταθλήματα, φαίνεται ότι για εμάς είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσουμε κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο παλέψαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι όμως αντέξαμε για περίπου 50 λεπτά».

Αν επηρέασε το 0-1: «Δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε αυτή την φάση όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν αντέχουμε περισσότερο με αυτές τις ομάδες. Άλλο είναι να παίζεις με την μπάλα και άλλο να τις κυνηγάς».

Τι μπορούμε να κάνουμε για να το αλλάξουμε αυτό: «Δεν αλλάζουν σε 2-3 μέρες αυτά τα πράγματα. Όταν δεν παίζουν οι Κύπριοι είναι δύσκολο. Απέναντι μας έχουμε παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Θέλουμε να κερδίσουμε αλλά δεν είναι εύκολο».

Για το ματς με τη Γεωργία: «Δυστυχώς το πρόβλημα μας είναι αυτό, τα δεύτερα ημίχρονα. Είναι καλή ομάδα η Γεωργία όμως όχι όπως η Ισπανία και η Νορβηγία».