Τηλεόραση Ραδιόφωνο
sdsd

Δείτε όλα όσα είπαν Λιάσος Λουκά και Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος του χορταστικού αγώνα Ομόνοια-ΑΕΖ 3-3.

Σωφρόνης Αυγουστή(Ομόνοια): «Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι, δεν ξεκινήσαμε καλά και δίκαια μείναμε πίσω στο σκορ. Χάσαμε αρκετές μονομαχίες, κάποια πράγματα δεν μας έβγαιναν. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και είπαμε να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος έφτιαχνε ευκαιρείς και πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δεχτήκαμε δυο εύκολα γκολ, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, χάσαμε τέσσερεις βαθμούς από ομάδες που παλεύουν για βαθμούς και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Να μην δίνουμε δικαιώματα και από τη στιγμή που το κάναμε το πληρώσαμε στο σημερινό παιχνίδι. Μπράβο στον Λιάσο για τη δουλειά του».


Για τις πολλές αλλαγές στην αρχική εντεκάδα: «Ο Καρίμ δεν ήταν κακός, έδωσε και δυο ασίστ. Όσοι βρίσκονται στο ρόστερ δεν υπάρχει δικαιολογία, ακόμη και έντεκα διαφορετικοί να έπαιζαν δεν παίζει ρόλο, έπρεπε να κερδίσουμε. Κάποια πράγματα δεν βγήκαν στο πρώτο ημίχρονο.»


Για το ότι η Ομόνοια δε μπορεί να πετύχει συνεχόμενες νίκες και χάνει βαθμούς από χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδας ενώ στα ντέρμπι είναι καλύτερη: «Σήμερα θα έκλεινε ένας κύκλος προτού μπούμε σε δυνατά ματς. Μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να νικήσουμε, πρέπει να όμως συνεχίσουμε».


Λιάσος Λουκά(ΑΕΖ): «Σκοράραμε τρια γκολ εκτός έδρας . Πολλά τρεξίματα. Πιέσαμε απέναντι σε μια τοπ ομάδα στην Κύπρο. Τα συγχαρητήρια πάνε σε όλους. Μπορούσαμε να το κερδίσουμε μπορούσαμε να το χάσουμε. Χάσαμε ευκαιρίες και είναι ευθύνη δική μας. Στο β’ μέρος η Ομόνοια μπήκε καλύτερα αλλά είχαμε και εμείς τις δικές μας ευκαιρίες. Κερδίσαμε ένα βαθμό που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια. Μπορούσε το παιχνίδι να το χάναμε. Θέλουμε να παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο. Αυτό μας αρέσει. Τους εύχομαι το καλύτερο. Δεν μπορείς να ξέρεις από πριν. Δεν θέλουμε να είμαστε ο σάκος του μποξ. Κυνηγούμε τις πιθανότητες μας. Οι παίκτες αξίζουν την προσοχή σας. Να κρατήσουμε μια φορά το μηδέν πίσω. Το δουλεύουμε. Μας έβαλα τρια γκολ, αλλά από την άλλη πετύχαμε και εμείς τρια γκολ»