Τηλεόραση Ραδιόφωνο
4

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών μετά την ισοπαλία, 0-0, μεταξύ ΑΕΛ και Ομόνοιας..

Σωφρόνης Αυγουστή: 

«Δυο διαφορετικά ημίχρονο. Στερήσαμε στην πρώτη πάσα και στις ευκαιρίες που βρήκαμε. Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός. Μπορούσαμε στο τέλος για τους τρεις βαθμούς. Βρήκαμε μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έγινε προσπάθεια από τα παιδιά. Όταν δεν βάζεις τις ευκαιρίες που βρήκες στο α’ μέρος καλύτερα να μην χάσεις. Πρέπει να τελειώνουμε κάποιες φάσεις με καλύτερο τρόπο και να έχεις καλύτερη συνέχεια. Έχουμε ένα ρόστερ που πρέπει να δουλεύουμε ατομικά και ομαδικά για να το βελτιώσουμε»

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, ειδικά τα πρώτα 15 λεπτά. Μπορούσαμε να σκοράρουμε δυο γκολ. Στο ημίχρονο αυτό που συζητήσαμε με τα παιδιά ήταν να ηρεμήσουμε και το γκολ θα έρθει. Φανήκαμε άτυχοι γιατί μείναμε νωρίς με δέκα και άλλαξαν τα πλάνα. Βλέπουμε τη συνέχεια. Είναι κρίμα γιατί όταν βρίσκεις αυτές τις ευκαιρίες, είναι ο τερματοφύλακας και η τύχη, είναι κι αυτά στο παιχνίδι.».

Aν ενημερώθηκε ότι έρχεται ο Μάριος Ηλία στην Ομόνοια: «Αυτή τη στιγμή σίγουρα είμασταν συγκεντρωμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

Αν προπονούνται και με δέκα ποδοσφαιριστές: «Σίγουρα κάποιες προπονήσεις γίνονται με δέκα παίκτες. Αυτό που έχει σημασία να είμαστε ακόμα πιο επιθετικοί στις φάσεις που βρίσκουμε στο παιχνίδι».

«Ο Σιπριάνο βρέθηκε σε μία κακή στιγμή. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους ποδοσφαιριστές».

«Δεν μπορείς να κατηγορήσεις του ποδοσφαιριστές για μια φάση. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Είχαμε φάσεις που δεν ήταν ξεκάθαρες και σκοράραμε σε προηγούμενα ματς ενώ τώρα είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες και δεν πετύχαμε γκολ».

Χρίστος Χαραλάμπους: 

΄"Δίκαιο αποτέλεσμα. Όχι δεν είμαι ευχαριστημένος από την στιγμή που παίζαμε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε. Έδειξε ενέργεια η ομάδα μετά το 15λεπτο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν σκοράραμε."

"Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο 15λεπτο. Μετά ισορροπήσαμε αλλά δεν κάναμε κάποια καλή ευκαιρία. Είπαμε κάποια πράγματα στο πρώτο ημίχρονο. Ίσως να ήταν καλύτερα να σκοράραμε παρά να κερδίζαμε την αποβολή. Βγήκαν οι παίκτες μπροστά και η Ομόνοια είχε την ευκαιρία της. Δίκαιο το 0-0. Έπαιξαν ρόλο οι τερματοφύλακες."

Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ο Τσέρνιχ; 

"Αντιμετώπιζε ένα αρκετά σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Με προβληματίζει μετά το 70' προκύπτουν κάποια προβλήματα. Παίζαμε και μεις με 10 στα τελευταία λεπτά αφού ο Άγγελος δεν μπορούσε να τρέξει."

Για το μουδιασμένο ξεκίνημα και τις μεταγραφές.

"Μόνο αν βρεθεί κάτι καλό θα κάνουμε μεταγραφή. Είναι δύσκολο να βρεις έτοιμο ποδοσφαιριστή. Για το ξεκίνημα, είναι δυο με δυο. Με Δόξα και Πάφο μπήκαμε πολύ καλά. Είναι συμπτωματικό. Απαιτεί χρόνο."