Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δσσδσδ

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της Ομόνοιας, Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μίντιλαντ στη Δανία.

«Μας περιμένει το δεύτερο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ. Γνωρίζουμε ότι η αντίπαλος θα προσπαθήσει να μπει δυνατά στο παιχνίδι, όπως κι εμείς με το σκεπτικό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ για να σκοράρουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το ότι passing game της Μίντιλαντ και το ότι θα είναι ακόμη πιο δυνατή στην έδρα της:«Είπα και στο πρώτο παιχνίδι ότι η αντίπαλος έχει αρκετούς καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, πιστεύουμε ότι τα παιδιά μπορούν να ανταποκριθούν και από τη στιγμή που η αντίπαλος θα προσπαθήσει να κάνει το δικό της παιχνίδι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μπορέσουμε να την χτυπήσουμε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι μπήκε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο, όμως ισορροπήσαμε και θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ, όμως είχε και η αντίπαλος τις δικές της ευκαιρίες κι αυτό πρέπει να το αποφύγουμε στο αυριανό παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο γήπεδο, να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Πρέπει οι γραμμές μας να είναι κοντά. Η αντίπαλος μπήκε πολύ καλά στη Λευκωσία, όμως τώρα γνωρίζουμε πολύ καλά τι κάναμε λάθος στο πρώτο παιχνίδι και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην φοβηθούμε το αυριανό παιχνίδι».

Για τον νέο τραυματισμό του Παναγιώτου κι αν τον προβληματίζει: «Μετά από κάποιες επεμβάσεις σίγουρα υπάρχουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές βγαίνουν κάποιοι μικροί τραυματισμοί, ευχόμαστε αυτή τη στιγμή να είναι η τελευταία φορά που είναι μακριά από την ομάδα, να δούμε πόσο θα είναι έξω, κι όταν επιστρέψει να μας δώσει λύση για τί είναι σημαντική λύση για την ομάδα, παίχτης με αρκετά στοιχεία και τον θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μαζί μας».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: «Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στις μονομαχίες. Να είμαστε έτοιμοι ότι η αντίπαλος θα μας βάλει πίεση και εμείς δεν πρέπει να πανικοβληθούμε, να είμαστε έτοιμοι για το πού μπορούμε να την χτυπήσουμε. Ξέρουμε πως είναι ποιοτική ομάδα αλλά από τη στιγμή που είμαστε εδώ και είναι το δεύτερο παιχνίδι, θα έχουν τον κόσμο τους, θα έχουμε κι εμείς οπαδούς και πρέπει να παίξουμε για αυτούς, να τους βάλουμε στο παιχνίδι για να μας βοηθήσουν και να σκοράρουμε».

Για το αν αποφάσισε για την ενδεκάδα: «Σε μεγάλο βαθμό έχω αποφασίσει αλλά δεν είναι αυτό το κλειδί, το κλειδί θα είναι οι υπόλοιποι που θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο. Η αντίπαλος κατά τη διάρκεια του αγώνα στο πρώτο παιχνίδι άλλαξε κάποια πράγματα και πρέπει να είσαι έτοιμος με τη σειρά σου να βάλεις παίχτες είτε για να κλειδώσεις το αποτέλεσμα είτε για να αλλάξεις πράγματα».

Για το ότι στο πρώτο ματς μίλησε για παγίδες που του έβαλε ο αντίπαλος κι αν είναι έτοιμος να τις αποφύγει αύριο:«Είναι ξεκάθαρο. Δεν θα πω τώρα τι ήταν αυτές γιατί είναι σημαντικό για αύριο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμοι, να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτό που κάναμε στις προπονήσεις και πιστεύω πάρα πολύ ότι οι ποδοσφαιριστές μας μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στον αντίπαλο.

Για το πόσο σημαντικό είναι το 1-0 του ΓΣΠ: «Πρέπει να μπούμε στο αυριανό παιχνίδι από την αρχή, να αφήσουμε πίσω μας το αποτέλεσμα και να προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις, να καταφέρουμε να σκοράρουμε γιατί κάθε παιχνίδι ο στόχος μας είναι να σκοράρουμε αλλά αυτό που δουλέψαμε αρκετά είναι η στιγμή που θα είμαστε στο επιθετικό κομμάτι να μπορέοσυμε να δημιουργήσουμε αρκετά προβλήματα στον αντίπαλο».