Τηλεόραση Ραδιόφωνο
4

Δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό οι 3 ομάδες που βρίσκονται στις 3 τελευταίες θέσεις, Ολυμπιακός, Ένωση και Ακρίτας.

Οι ομάδες έχουν κάποιες πιθανότητες, όμως οι βαθμοί που έχουν διαφορά με τους υπόλοιπους είναι αρκετοί και δύσκολα μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση.

Πάντως είναι δεδομένο ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τώρα στις ομάδες που όπως φαίνεται θα υποβιβαστούν σίγουρα έχουν θέση στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας.

Καταρχάς οι 3 τερματοφύλακες, Κόστις, Πεντρέου και Μολ βρίσκουν σίγουρα ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Από τους ξένους ποδοσφαιριστές, πολύ καλή χρονιά έκανε μέχρι στιγμής ο 27χρονος δεξιός μπακ του Ακρίτα, Edin Sehic. Ξεχώρισε επίσης με τις εμφανίσεις του ο ακραίος επιθετικός Βάσκο Λόπες.

Δύο εξαιρετικές κινήσεις έκανε τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός τους Καλίλι και Αλκέους, ποδοσφαιριστές που σίγουρα έχουν πολλά να προσφέρουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.


Από την Ένωση ξεχώρισε ο αμυντικός Ντα Σίλβα που βρίσκεται μάλιστα και σε εξαιρετική ηλικία, καθώς είναι 23 ετών, αλλά και ο επιτελικός μέσος, Μέρια. Επίσης πολύ καλή χρονιά έκανε ο 25χρονος επιθετικός, Στέφαν Βουκσεβίτς αλλά και ο 25χρονος, Αλεξάντερ Βουκσένοβιτς.

Η Ένωση χρησιμοποίησε την φετινή χρονιά και αρκετούς Κύπριους, που ίσως συνεχίζουν σε ομάδα πρώτης κατηγορίας. Ξεχώρισαν οι Μαυρουδής, Κοτσώνης, Κατσιάρης, Κωνσταντίνου. Από τον Ολυμπιακό πολύ καλή χρονιά έκαναν οι Βαγγέλης Κυριάκου, Μάριος Πεχλιβάνης, Στέφανος Μουκτάρης, Στέφανος Χαραλάμπους αλλά φυσικά και ο Φίλιππος Ευτιχίδης που ξεκίνησε εξαιρετικά όμως τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε την χρονιά. Από τον Ακρίτα μοναδικός Κύπριος που ξεχώρισε ήταν ο αριστερός μπακ, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, καθώς ο Σταύρος Γαβριήλ θα επιστρέψει στο ΑΠΟΕΛ με την λήξη του δανεισμού του.

Οι 3 ομάδες έχουν αρκετούς δανεικούς που θα επιστρέψουν στις ομάδες του, με αρκετά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.