Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΜΑΡΙ

Δείτε γραπτή δήλωση από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΑΕΛ κ.Πλουτή Αβραάμ, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την διαιτησία του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά εκθειάζει και την παρουσία του κόσμου στην Λευκωσία.

«Σχετικά με τον χθεσινοβραδινό πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα ήθελα να τονίσω τα εξής:

-Πρώτον, τη συγκλονιστική και ολοκίτρινη μαζική παρουσία του κόσμου της ΑΕΛ στο Μακάριο Στάδιο. Το πάθος τους, ο παλμός τους και η εντυπωσιακή παρουσία τους, στη μεγαλύτερη μετακίνηση της φετινής περιόδου δείχνουν το μεγαλείο του κόσμου της ΑΕΛ και την δίψα όλων μας για διάκριση. Από τα βάθη της καρδιάς μας τους ευχαριστούμε θερμά και τους υποσχόμαστε ότι το βράδυ της 26ης Απριλίου, μαζί θα πανηγυρίσουμε τη πρόκριση στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου.

-Δεύτερο, το αποτέλεσμα του αγώνα σίγουρα δεν μας ικανοποιεί και περιμέναμε μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους στο γήπεδο για να φτάσουμε στη νίκη που θα μας έδινε πλεονέκτημα στη πρόκριση. Η καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν αρκετή και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο δεν αποτελούν δικαιολογία για την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι σίγουρος ότι στον επαναληπτικό στην έδρα μας, θα δούμε περισσότερο πάθος και διάθεση από όλους τους ποδοσφαιριστές μας και θα μας χαρίσουν τη πολυπόθητη πρόκριση.

-Τρίτο, είμαστε πολύ πάρα πολύ απογοητευμένοι από την παρουσία του διαιτητή του αγώνα. Υπήρχε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ κόκκινη κάρτα του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στις αρχές του αγώνα και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τον λόγο που δεν δόθηκε. Είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και καμία αμφισβήτηση ότι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έπρεπε να αποβληθεί και ο αντίπαλος να συνεχίσει με παίκτη λιγότερο. Ήταν μια καθοριστική φάση που θα άλλαζε τα δεδομένα του αγώνα και ένα λάθος που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί για ένα διαιτητή τέτοιου επιπέδου. Που ήταν ο βαρίστας σε αυτή τη φάση και τι έπραξε;

-Επίσης, θα ήθελα να τονίσω ότι διεξήχθη ένα ωραίος ημιτελικός με πολλή κόσμο στο γήπεδο, αθλητοπρέπεια και όλες οι πλευρές (πλην του διαιτητή) φρόντισαν να κυλήσουν όλα ομαλά έτσι όπως αρμόζει σε ένα ημιτελικό κυπέλλου. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για την πολύ καλή φιλοξενία του.

-Καταλήγοντας, καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ στον επαναληπτικό της 26ης Απριλίου στο «Στάδιο ΆλφαΜεγα» να δώσει μαζικά το παρών του με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση, να γεμίσουμε και να κιτρινίσουμε το γήπεδο και υποσχόμαστε ότι όλοι μαζί θα οδηγησουμε την ομάδα μας στη πολυπόθητη πρόκριση και στο μεγάλο τελικό».