Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Σ

Στον απόηχο της νίκης Απόλλωνα επί της ΑΕΛ με 2-0 μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ: «΄Ηταν μια νίκη η οποία έπρεπε να έρθει με κάθε τρόπο και κόστος. Την καταφέραμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Κερδίσαμε την ΑΕΛ εκτός έδρας και χωρίς κόσμο. Είναι η 3η συνεχόμενη νίκη. Από εκεί και πέρα βρισκόμαστε πολύ μακριά από τους στόχους μας. Ως εκ τούτου βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα».

Για την αυτοπεποίθηση που βγάζει η ομάδα: «Η έλευση του κ. Αντόνε έφερε μια αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Αισθανόμασταν ότι θα πάμε και θα κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι στη διάρκεια του αγώνα και δίκαια φτάσαμε στη χθεσινή μας νίκη».

Για τον στόχο της Ευρώπης: «Είμαστε η ομάδα που έχουμε το λιγότερο άγχος. Η πίεση είναι στις προπορευόμενες ομάδες. Εμείς ερχόμαστε από την εξωτερική. Έχουμε το όνομα, έχουμε τη φανέλα, έχουμε χιλιάδες οπαδούς και θα παλέψουμε για να ανατρέψουμε αυτά τα δεδομένα».

Για τις μειωμένες επιλογές που υπάρχουν στην άμυνα: «Στα θετικά είναι η επιστροφή του Χαμάς και του Φιλιώτη. Μπορεί να μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας είτε ο Κολ είτε ο Χάμπος. Αγωνίστηκε σε αυτή τη θέση και ο Ντανίλο.

Για τους Ντόνιο και Βα: «Είχαμε ένα πρόβλημα με τον Ντόνιο και τον Βα. Θα δούμε κατά πόσο είναι σοβαρά τα προβλήματα τους ή όχι».

Για την εξαιρετική χρονιά του Πίττα: «Είναι το καμάρι μας. Βάσει αριθμών είναι ο κορυφαίος Κύπριος του πρωταθλήματος. Είναι killer στη δουλειά. Έχει πάθος για τον Απόλλωνα. Έχει ένα βαρύ όνομα το οποίο εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο».

Αν υπάρχει πιθανότητα να οριστεί Δευτέρα το ματ με την ΑΕΚ: «Ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση».

Για το διοικητικό θέμα: «Ουδέν νεότερο και κανένα σχόλιο».

Για το επεισόδιο Γιανέφσκι-Ουάρντα: «Μας προκάλεσε αλγεινή εντύπωση η αντίδραση του κ. Γιανέφσκι. Θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη στιγμή για τον ίδιο όπως και ο χαρακτηρισμός προς τον παίκτη μας. Τέτοιους είδους τοποθετήσεις δεν είναι για το επίπεδο του κ. Γιανέφσκι. Δεν θα μπούμε σε διαμάχη με την ΑΕΛ».

Για τη διαιτησία: «Αυτό το οποίο συμβαίνει στα τελευταία μας παιχνίδια είναι πάρα πολύ ανησυχητικό. Είδαμε πράγματα που μας ενόχλησαν. Ο Απόλλων αξίζει πολύ μεγάλου σεβασμού. Θα τον απαιτήσουμε και θα τον αποκτήσουμε. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να για να μπορέσει ο Απόλλωνας να αγωνίζεται επί ίσοις όροις».