Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ν

Η FIFA ανοίγει φάκελο για τον Νουσρέτ, ο οποίος αμέσως μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, φωτογραφήθηκε με παίκτες της Αργεντινής και ακούμπησε το τρόπαιο του Μουντιάλ.

Την Κυριακή (18/12) η Αργεντινή επικράτησε 4-2 της Γαλλίας στα πέναλτι (3-3 παράταση) και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο διάσημος Τούρκος σεφ, Νουσρέτ Γκεκτσέ, βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, ακούμπησε το τρόπαιο και φωτογραφήθηκε με παίκτες της αλμπισελέστε, όπως ο Μέσι.

Η ενέργειά του έφερε σωρεία αντιδράσεων στα social media, τα… άκουσε από τον Τζουζέπε Ρόσι, με τον Νουσρέτ να ανεβάζει στα social media ένα παλιό VIDEO με τον Λιονέλ Μέσι, προσπαθώντας να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε εις βάρος του.

Πάντως, η FIFA ξεκινάει έρευνα για το περιστατικό, καθώς το τρόπαιο μπορούν να αγγίξουν μόνο συγκεκριμένα πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων των νικητών και ανθρώπων της Ομοσπονδίας.

«Η FIFA ερευνά πώς συγκεκριμένα άτομα απέκτησαν αδικαιολόγητη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την απονομή στο Στάδιο Λουσαΐλ στις 18 Δεκεμβρίου. Θα ληφθούν τα απαραίτητα εσωτερικά μέτρα” αναφέρει σε τοποθέτησή της η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».